Jdi na obsah Jdi na menu

morčata2

 nikdy nedělejte: s morčátky nikdy netřepejte ,schválně je nestrašte ,nelekejte je, nemačkejte je, nemluvte na ně uřvaným hlasem..!!!!!!!!!!!

KDYŽ JE VYTAHIJETE Z KLECE NEBERTE JE JEN ZA PŘEDNÍ PACKY!!!!!!

postroje:

Nebaví vás pořád stěhovat výběh z místa na místo za lepší a delší travičkou? Jednou z možností je morčecí postrojek,ale jestli jste starostlivý chovatel, hned vás napadne otázka:Jsou postrojky ale pro morčátka vhodné?

 

Jsou postrojky ale pro morčátka vhodné? Tak tato otázka je opravdu velmi častá a já se na ní teď pokusím odpovědět, takže především každé morčátko snáší každou situaci úplně jinak, morčátka jsou totiž velci individualisté (každé má jinou povahu) a tak se nedivte, že vám jedna kamarádka řekne, že morčata postrojky milují a druhá, že z nich mají panický strach.

Jestli je postrojek vhodný právě pro vaše morče tak to vám nepovím. To si musíte zjistit sami. Nejlepším řešením jak to zjistit, je si to vyzkoušet. Aby jste ale nemusely postrojek kupovat, stačí si ho na chvíli půjčit třeba od kamarádky (my jsme si ho vyrobily sami z uháčkovaných řetízků).